glömde nästan berätta:
eftersom blogg suger byter jag nu till emo tumblr. ni hittar mig alltså på:


www.vixblue.tumblr.com

i helgen händer detsom inte får hända


idag är det fredagen den 13:e tdam tdam tdam TAM!


sneakpeak

bättre bild kommer inom kort då allt slem är borta och den är lite läääkk läääkkkt. p.s grillade igår. hos bästa farbror som förövrigt LÄSER min blogg. fick reda på att pappa också göre... *skyll sig själv* fick grillad ryggbiff med bajskorvar. mmmh. iaf. skulle peppra köttet. med pepparkvarnen! man trycker på en knapp SÅ MALER DEN AUTOMATISKT och så lyser en lampa på köttet så man faktiskt SER hur mycket man pepprar. 10/10+!
november


maj


och fortfarande lika bra

tatueringsstolen i 6 timmar

haha trött tjej på julafton

vet inte vad du gör men..

rosé, ryggbiff, potatis, sparris, kantareller, ajvar, vitlöksost och burnass till middag känns fättttt


ikväll: nalen. sonny moore aka skrillex.

1. american pancakes, tjockt. men mättande.
2. har min lille kusin på jobbet som är min praktikant, som gjort löneförhöjning till mig igenom att kopiera pengar. smart!
3. jag dör. cornelia. du är så fin. igår gick jag med henne på stan ensam. med barnvagn. och ryktena börjar redan bubbla i incestsödertälje. nej cornelia är min syster. INTE mitt barn.
4 & 5 sushi+sushi+baby+skilda världar. *living the dream* dock har jag ätit sushi i flera dagar nu. så nu blir det american pancakes period. med sirap. mmh!


lättroad tjej på jobbet "Hej..jag vill fråga efter arnica oil om kan jag använda den i brösten efter slut ammar är det bra ? för efter amningar brösten bli tröt och inte fina eller har ni en specialt product.? Tach MVH" aaaaaaaaaaaaaahahahaha tröt och inte fina.

cathing, drog in storkovan på lotto, 364 spänn!

love is in the air


feting lunchen at kallfors today. kalvbiff. mmmh. snabbaste måndagen någonsin på ett jobb. måndagar som alltid går så jävla segt. kanske skulle bränna av några till avsnitt av skilda världar? jag och t låg bokstavligen HELA dagen och glodde i söndags. drogen. eller okej vi tryckte i oss lite middag av världens bästa mormor också. och bananasplit.


caféopera i lördags var fett. rullade hem (uppför japp!) runt 4 tiden. och t som däckade med huve mellan benen at nattbussen. har glömt hur KUL det är att åka nattbuss! DÅ vi från och med NU skriver avtal att inte ska ta taxi hem varje gång från sthlm. SPECIELLT inte när man hoppar av och snabbtåget åker förbi. 800 för taxi. mmm ta bort en nolla för tåget.

varför kan inte bara daniel bestämma sig? sandra gör ju ALLT för honom. och lillemor som bara ljuger om att daniel har en tjej, som han har gjort med barn. bara för att daniel inte ska vara med sandra. SÅ JÄVLA TASKIGT. då daniel och sandra fyller år på samma dag och samma år börjar pusslet läggas ihop, bit för bit. SANDRA OCH DANIEL ÄR TVILLINGAR och dem är förälskade?! hur ska familjen bovallius & toivonen göra nu?

skilda världar, vill du gifta dig med mig?

RSS 2.0