feting lunchen at kallfors today. kalvbiff. mmmh. snabbaste måndagen någonsin på ett jobb. måndagar som alltid går så jävla segt. kanske skulle bränna av några till avsnitt av skilda världar? jag och t låg bokstavligen HELA dagen och glodde i söndags. drogen. eller okej vi tryckte i oss lite middag av världens bästa mormor också. och bananasplit.


caféopera i lördags var fett. rullade hem (uppför japp!) runt 4 tiden. och t som däckade med huve mellan benen at nattbussen. har glömt hur KUL det är att åka nattbuss! DÅ vi från och med NU skriver avtal att inte ska ta taxi hem varje gång från sthlm. SPECIELLT inte när man hoppar av och snabbtåget åker förbi. 800 för taxi. mmm ta bort en nolla för tåget.

varför kan inte bara daniel bestämma sig? sandra gör ju ALLT för honom. och lillemor som bara ljuger om att daniel har en tjej, som han har gjort med barn. bara för att daniel inte ska vara med sandra. SÅ JÄVLA TASKIGT. då daniel och sandra fyller år på samma dag och samma år börjar pusslet läggas ihop, bit för bit. SANDRA OCH DANIEL ÄR TVILLINGAR och dem är förälskade?! hur ska familjen bovallius & toivonen göra nu?

skilda världar, vill du gifta dig med mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0